Başkan Kuyumcu'dan İlköğretim Haftası Çelenk Sunma Programı'na Katılım

Ardeşen Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanımız İsmail Kuyumcu, 14 Eylül 2021 Salı günü Kaymakamlık Tören Alanında düzenlenen İlköğretim Haftası Çelek Sunma Programı’na odamızı temsilen katılım sağladı.

Program Kaymakamlık Tören Alanı’nda yer alan Atatürk Anıtı’na İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan çelenginin sunulması, Ardından Saygı Duruşu, İstiklal Marşımızın okunması ve Şanlı Bayrağımızın göndere çekilmesi ile son buldu.

Ardeşen TSO olarak, yeni eğitim-öğretim yılının ülkemize hayırlı olması temennisiyle İlköğretim Haftası’nı kutluyor, öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz başta olmak üzere tüm eğitim camiasına sağlıklı ve başarılı bir yıl diliyoruz.

S.S. Ebruli Eller Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi Tarafından Odamıza Ziyaret
Başkanımızdan Dünya Çiftçiler Günü Kutlama Mesajı
Kütüphane Haftası Kutlama Mesajı
Başkan Kuyumcu'dan Ofkart Reklamcılık'a Ziyaret