Başkan Kuyumcu'dan İlçemiz Ardeşen ile Özdeşleşen Armut Fidan Dikim Organizasyonu'na Katılım

Ardeşen Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Kuyumcu, Belediyemiz ve Ziraat Odamız işbirliği ile oluşturulan gen havuzu sayesinde ilçemiz Ardeşen ile özdeşleşen armut çeşitlerinin koruma altına alındığı ve konu hakkında farkındalık oluşturmak adına düzenlenen fidan dikim programına katılım sağladı.

8 Nisan 2021 Perşembe günü geçmişten günümüze “Armut” çeşitlerimizin koruma altına alındığı etkinlik sırasında, bölgemize has 90 çeşit olarak bilinen armut ırkının 36 cinsi toprakla buluşturuldu. Oluşturulan bu gen havuzu komşu ilçelerimiz ve vatandaşlarımızın hizmetinde olacak.

Ardeşen TSO olarak, Belediyemize, Ziraat Odamıza ve bu anlamlı organizasyonun düzenlenmesinde emeği geçen tüm kurum, kuruluş ve vatandaşlarımıza teşekkürlerimizi sunuyoruz. İlçemize ve bölgemize hayırlı olsun.

Odamızdan Üyelerimize Ziyaretler
Başkan Kuyumcu ve Başkan Akyürek'ten Kaymakam Alibeyoğlu'na Ziyaret