Başkan Kuyumcu'dan Halk-Gıda Yemek San. Tic. Ltd. Şti. (Merva Yemek) Firmasını Ziyaret

Yönetim Kurulu Başkanımız İsmail Kuyumcu, üyemiz Halk-Gıda Yemek San. Tic. Ltd. Şti. (Merva Yemek) firmasını ziyaret ederek, firma sahibi, Ardeşen TSO 6. Meslek Komitesi Üyemiz Osman Bedri Kuyumcu ve firma Müdürü Kenan Kuyumcu ile bir araya geldi.

Firma sahibi Osman Bedri Kuyumcu ve Müdür Kenan Kuyumcu, işletmelerinin çalışmaları hakkında Başkan İsmail Kuyumcu’ya bilgi verdiler. Ardeşen merkezli yaklaşık 5000 kişi kapasiteli işyerinin havalimanı, hastane, okul, şantiyeler, işyerleri, düğün organizasyonları, iftar yemekleri vb. birçok yerde bölgemize hizmet sunduklarını ifade ettiler.

Bölgemizde geniş çaplı, kaliteli ve profesyonel hizmet sunan üyemizi çalışmalarından dolayı tebrik eden Başkan Kuyumcu, firma sahibi Osman Bedri Kuyumcu ve müdür Kenan Kuyumcu’ya misafirperverliklerinden dolayı teşekkür etti.

Başkan Kuyumcu ; Gürcistan Uluslararası Yatırımcılar Derneği Başkanı Sn. Osman Çalışan İle Gürcistanda Bir Araya Geldi
Yolcu ve Yük Taşımacılığı Yetki Belgesi Sahiplerine Önemli Duyuru
Red Bull Formulaz Tahta Araba Yarışları 2021