Başkan Kuyumcu'dan Gelişim Radyo - TV 'ye Ziyaret

Ardeşen Ticaret ve Sanayi Odası (Ardeşen TSO) Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Kuyumcu, Gelişim Radyo TV'yi ziyaret etti.

14 Eylül 2020 Pazartesi günü gerçekleştirilen ziyarette Başkan İsmail Kuyumcu'yu, Genel Müdür Tayfun Tan, Genel Yayın Yönetmeni Adem Önçırak, Radyo Programcısı Asena Ağaoğlu ve Haber Editörü Ümran Özyanık karşıladı.

Bölgemizin ve ilçemiz Ardeşen’in geleceği üzerine sohbet edilen, fikir alışverişinde bulunulan ziyaretin sonunda Başkan Kuyumcu, odamız tarafından hazırlanan güncel üyelik belgesini ve “Gülümsemeyi Unutmayalım” kampanyasına ait bir görseli Gelişim Radyo - TV Genel Müdürü Tayfun Tan'a takdim etti.

Gelişim Radyo - TV Genel Müdürü Tayfun Tan ve Genel Yayın Yönetmeni Adem Önçırak, Ardeşen TSO Başkanı Kuyumcu’ya ziyaretinden ötürü teşekkür etti.

Başkan Kuyumcu'dan Ardeşen Tapu Sicil Müdürü Halim Öztürk'e Veda Ziyareti
Rize İl Oda Borsa Müşterek Toplantısı Gerçekleştirildi.
Başkan Kuyumcu ve Başkan Yazıcı'dan Burçak Ekmek Fırını'na Ziyaret
Ardeşen TSO Meclis Üyesi İbrahim Memoğlu , S.S. Rize Ardeşen Minibüsçileri 21 Nolu Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Seçildi
Minik Yüreklerden Dev Kampanya Projesi
TOBB Başkanı Sn. M.Rıfat Hisarcıklıoğlu'ndan Ardeşen TSO'ya Hayırlı Olsun Ziyareti