Başkan Kuyumcu'dan Biotex Medikal Tekstil A.Ş. Firmasına Ziyaret

Yönetim Kurulu Başkanımız İsmail Kuyumcu, Rize Organize Sanayi Bölgesi içerisinde yer alan bölgemizin ve ülkemizin gururu Biotex Medikal Tekstil A.Ş. firmasını ziyaret ederek, Yönetim Kurulu Başkanı Ardeşenli hemşerimiz Ertan Demir ve Genel Müdür Yavuz Alaca ile bir araya geldi.

Biotex Medikal Tekstil A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Ertan Demir ve Genel Müdür Yavuz Alaca, Başkanımız İsmail Kuyumcu’ya işletmenin ve fabrikanın çalışmaları hakkında kısa bilgi verdiler.

Ağırlıkla bayan çalışanların istihdam edildiği fabrikada steril cerrahi ürünler, örtü setleri, tek kullanımlık maske, önlük, tulum gibi medikal ürünlerin üretimi yapılmaktadır.

İhracat oranı %60 olan ve 27 ülkeye direkt ihracat yapan, ülkemizin ileri gelen hastaneleri ve Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ) ile çalışmalarını sürdüren Biotex Medikal Tekstil’e gerçekleştirmiş oldukları başarılı çalışmalardan dolayı odamız adına teşekkür eder, başarılı çalışmalarının devamını dileriz.

TOBB Nefes Kredisi Yeniden Başladı
Kaymakam Alibeyoğlu , Başkan Kuyumcu ve Meclis Üyesi Karabal Çevik Çay Fabrikasını Ziyaret Etti
Ardeşen TSO'dan Kızılay'ın Çağrısına Tam Destek
Ardeşen TSO Kadın Girişimciler Toplantısı Odamızda Gerçekleştirildi
Başkanımız Rize'de Düzenlenen Çay Demleme ve Sunum Şampiyonası Kapanış Törenine Katıldı.
Başkan Kuyumcu'dan Yeni Yıl Kutlama Mesajı