Başkan Kuyumcu'dan Ardeşen Köy Muhtarları Derneği'ne Ziyaret

Ardeşen Ticaret ve Sanayi Odası (Ardeşen TSO) Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Kuyumcu Ardeşen Köy Muhtarları Derneği’ni ziyaret ederek, Başkan Maksut Çırakoğlu ve köy muhtarları ile bir araya geldi.

11 Ocak 2021 Pazartesi günü gerçekleştirilen ziyaret sırasında, köylerimizde bulunan işletmelerimizin daha da gelişmesi adına neler yapılabilir ile ilgili fikir alışverişinde bulunuldu.

Güncel konular üzerine de sohbet edilen ziyaretin sonunda Başkan Kuyumcu, değerli fikirlerinden ve misafirperverliklerinden dolayı Dernek Başkanı Çırakoğlu’na ve köy muhtarlarımıza teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

Kaymakam Alibeyoğlu , Başkan Kuyumcu ve Meclis Üyesi Karabal Odamız Üyesi Özel Sektör Çay Fabrikasına Ziyaret
Ardeşen TSO Kardeş Oda Hopa TSO ile Birlikte Hopa ve Kemalpaşa Kaymakamlığına Ziyaret
Ardeşen Ticaret ve Sanayi Odası (Ardeşen TSO) 110. Yönetim Kurulu Toplantısı gerçekleştirildi.
Devlet Destekli Alacak Sigortası Sistemi
Ardeşen TSO Kadın Girişimciler Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi