Başkan Kuyumcu'dan Ardeşen İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün Düzenlediği 29 Ekim Kutlamalarına Katılım

Cumhuriyetimizin 96. yılı münasebeti ile düzenlenen kutlamalar kapsamında Ardeşen İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz bünyesinde Kanuni Anadolu Lisesi koordinatörlüğünde hazırlanan programa Ardeşen Ticaret ve Sanayi Odası (Ardeşen TSO) olarak katılım sağladık. Programın hazırlanmasında emeği geçen idareci, öğretmen ve öğrencilerimize yürekten teşekkür ediyoruz. Programa katılım sağlayan tüm katılımcılara da ayrıca teşekkür ediyoruz. Ardeşen TSO olarak bu vesileyle bir kez daha, tüm milletimizin “29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı” kutluyor, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını, kahraman şehit ve gazilerimizi bir kez daha rahmet, minnet ve şükran duygularıyla anıyor, en derin sevgi ve saygılarımızı sunuyoruz.

Ufuk2020 Kobi Aracı Mükemmeliyet Mührü (Seal Of Excellence) Çağrısı Açıldı
"İstihdam Seferberliği 2019 Burada İş Var Teşvik Paketi " Bilgilendirme Seminerine Davet
19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Kutlama Mesajı
Ardeşen TSO 2020 Ocak Ayı Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi
Ardeşen Ticaret ve Sanayi Odası'ndan TOBB Başkanı Sn. Rıfat Hisarcıklıoğlu'na Ziyaret
Çayda İhtisaslaşma Koordinatör Yardımcısı ve RTE Üniv. Ziraat ve Doğa Bilimleri Fak.Prof.Dr.