Başkan Kuyumcu'dan Akbank Ardeşen Şubesi'ne Ziyaret

Yönetim Kurulu Başkanımız İsmail Kuyumcu, üyemiz Akbank Ardeşen Şubesi’ni ziyaret ederek, Şube Müdürü Mustafa Güven ile bir araya geldi.

15 Eylül 2022 Çarşamba günü gerçekleştirilen görüşmede Şube Müdürü Mustafa Güven “Akbank KOBİM Kazansın Kampanyası” ile ilgili Başkan İsmail Kuyumcu’ya bilgi verdi. Bu kapsamda; 15 Ağustos - 30 Eylül tarihleri arasında Mobil, Ticari Akbank Kart (debit kart), otomatik fatura, üye iş yeri, ticari kredi kartı, çek karnesi ve SGK ödeme talimatı ürünlerimizden en az 3’ünü aktif kullanan KOBİ'ler 2.000 TL, en az 4’ünü aktif kullanan KOBİ'ler ise 4.000 TL chip-paranın sahibi oluyor. Şube Müdürü Mustafa Güven, kampanya ile ilgili detaylı bilgi almak isteyen KOBİ’lerin şubeyi ziyaret edebileceklerini ifade etti.

Başkan Kuyumcu da, misafirperverliklerinden ve vermiş olduğu bilgilerden dolayı Müdür Mustafa Güven’e teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

Ardeşen TSO'dan Üyemiz Karaca Çay San. ve Tic.Aş. 'ye Ziyaret
KOSGEB Uygulamalı Girişimcilik Eğitmeni Sn. Bora Çolak Odamızı Ziyaret Etti