Başkan Kuyumcu'dan 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Programı'na Katılım

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma etkinlikleri kapsamında tüm yurt genelinde olduğu gibi ilçemizde de bir dizi anma programı gerçekleştirildi.

Ardeşen Ticaret ve Sanayi Odası (Ardeşen TSO) Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Kuyumcu, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Programı kapsamında düzenlenen, Ardeşen Barış Mahallesinde bulunan 15 Temmuz Hatıra Ormanı’na 53 adet fidan dikilmesi etkinliğine odamızı temsilen katılım sağladı.

Ardeşen TSO olarak bu vesile ile bir kez daha, 15 Temmuz hain darbe girişimi gecesi vatanı ve milletinin bekası uğruna şehadete eren şehitlerimizi sonsuz rahmetle, kahraman gazilerimizi minnetle anıyoruz.

Öğretmenler Günü Kutlama Mesajı
TOBB Nefes Kredisi Masrafları Hakkında Önemli Duyuru
Ardeşen Esnaf ve Sanakarlar Odası Başkanı Sn. Tahsin Bekir Yazıcı'dan Odamıza Ziyaret
Ardeşen TSO'dan T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'na Ziyaret