Başkan Kuyumcu Ardeşen Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ni Ziyaret Etti

Ardeşen Ticaret ve Sanayi Odası (Ardeşen TSO) Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Kuyumcu, Ardeşen Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Mustafa Hacıoğlu ve Müdür Yardımcısı Çocuk Gelişimi Öğretmeni Dilek Halıcı’yı ziyaret ederek, Ardeşen Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi' nin 152 meslek grubuna yönelik olarak düzenlemiş olduğu sınavlar neticesinde "Ustalık ve Kalfalık Belgesi'ni" almaya hak kazanan katılımcılarımıza teslim edilmek üzere belgeleri imzalandı. Farklı meslek gruplarında 15 Kalfalık Belgesi ve 44 Ustalık Belgesi’ni almaya hak kazanan katılımcılarımıza belgeleri teslim edilmiştir.

Ardeşen TSO olarak, "Ustalık ve Kalfalık Belgesi'ni" almaya hak kazanan katılımcılarımızı tebrik eder, mesleki hayatlarında sağlık ve başarılar dileriz.

Ardeşen TSO'dan Doğu Karadeniz Ekspress Ardeşen Şubesi'ne Ziyaret
Ardeşen TSO Üyeleri Geleneksel İftar Yemeğinde Bir araya Geldi.
Ardeşen TSO'dan Ardeşen Zabıta Müdürlüğü'ne Ziyaret
DKIB Uygulamalı İhracat – Satışın Sırları Online Webinar'a Davet
Çay Üreticileri Sokağa Çıkma Yasağından Muaf Tutuldu
Başkan Kuyumcu'dan Yüksekova İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Sn. Mustafa Çiçek'e ziyaret