Başkan Kuyumcu Ardeşen İlçemizdeki Esnaf Kahvaltısı Programına Katıldı

Ardeşen Ticaret ve Sanayi Odası (Ardeşen TSO) Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Kuyumcu, ilçemiz Ardeşen Atatürk Caddesi üzerinde yer alan trafo mevkii ile Ardeşen Çaykur Çay Fabrikası arasında bulunan esnaf ve tüccarların sabah kahvaltısı programına katılım sağladı.

04 Ekim 2019 Cuma günü gerçekleştirilen organizasyonda, Ardeşen Belediye Başkanımız Avni Kahya, Ardeşen Belediye Başkan Yardımcısı Kenan Hatipoğlu, Ardeşen Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Terzi, Ardeşen TSO Meclis Üyesi Ercan Yaylacı, Ardeşen TSO üyelerimiz, esnaf ve vatandaşlarımız yer aldı.

Ardeşen TSO Başkanı İsmail Kuyumcu, bu tip organizasyonların esnaflarımızın birlik ve beraberliği açısından çok önemli olduğunu dile getirerek, organizasyonda emeği geçenlere teşekkür etti.

Ardeşen İlçe Kamu Bankaları İle Ardeşen TSO'da Toplantı Gerçekleştirildi
İçişleri Bakanlığımızın 22.04.2020 tarihli Koranavirüs ile Mücadelede Ramazan Ayı Genelgesi
Ardeşen TSO Heyetinden Batumda da Şubesi Olan Mustafa Katipoğlu'na Ziyaret
İlçemiz Sivil Toplum Kuruluş Temsilcileri İle Birlikte İlçe Jandarma Komutanlığı'na Ziyaret
Odamızın da katıldığı 74. Genel Kurul Sonucu Hisarcıklıoğlu yeniden TOBB Başkanı Seçildi.
Ardeşen TSO Başkanı İsmail Kuyumcu'dan TOBB Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu'na Kutlama