Başkan Kuyumcu Ardeşen'de Gerçekleştirilen Bir Dizi Açılışa Katılım Sağladı

Ardeşen Ticaret ve Sanayi Odası (Ardeşen TSO) Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Kuyumcu, ilçemiz Ardeşen’de gerçekleştirilen bir dizi açılışa katılım sağlayarak, odamız adına hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

İlçemiz Ardeşen’de Dönerika, Diyetisyen Dilara Kabaoğlu, Bal Kebap ve Kuru Hal Ardeşen Şubesi-2 adlı dört farklı iş yerinin açılışına katılarak, işletme yetkilileri ile bir araya gelen Başkan İsmail Kuyumcu, işletmelerimizin ilçemize ve bölgemize hayırlı olmasını ve bol kazançlar getirmesini temenni ettiğini ifade etti. İlçemizde kısa zamanda çok sayıda iş yerinin açıldığına dikkat çeken Başkan Kuyumcu, 1 Haziran tarihi itibari ile açıklanan kademeli normalleşme takvimi ile birlikte ilçemizde ve bölgemizde çalışmaların hızlanacağına ve sürdürülebilir büyümenin sağlanacağına inandığını ifade etti.

Türkiye ekonomisinin yılın ilk çeyreğinde %7 büyümesinin son derece memnuniyet verici olduğuna değinen Başkan Kuyumcu, başta hizmetler olmak üzere, salgından olumsuz etkilenen tüm sektörlerimiz, üyelerimiz ve esnaflarımız için desteklerin sürdürülmesini beklediğini ifade etti.

1 Haziran 2021 Salı günü gerçekleştirilen Dönerika, Diyetisyen Dilara Kabaoğlu, Bal Kebap ve Kuru Hal Ardeşen Şubesi-2 adlı iş yerlerinin açılış törenine Belediye Başkanımız Avni Kahya, İlçe Jandarma Komutanımız Erdal Yıldırım, Ardeşen TSO Başkanımız İsmail Kuyumcu, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanımız Tahsin Bekir Yazıcı, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanımız Barış Galip Oğuz, İlçe Müftümüz Mehmet Genç, Belediye Başkan Yardımcımız Y. Kenan Hatipoğlu, İl Genel Meclis Üyemiz Cumali Hakyemez, Belediye Meclis Üyemiz Fatih Öney, siyasi parti temsilcilerimiz ve vatandaşlarımız katılım sağladı.

İkinci El Motorlu Kara Taşıtlarının Ticareti Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik
RTEÜ ile Turizm İştişare Toplantısı
1000 Adet Gıda Yardım Paketi Kampanyamız İlçe Kaymakamımız Sn. Ufuk Özen Alibeyoğlu'nun Katılımıyla Odamızda Gerçekleştirildi.
Başkan Kuyumcu ve Başkan Vekili Tektaş'dan Kardeş Oda Hopa TSO'nun Kasım Ayı Meclis Toplantısına Katılım
TOBB İl Kadın Girişimciler Kurulu ve İl Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Seçmen Listesi Yayınlandı
Başkan Kuyumcu'dan Üyelerimize Üyelik Belgesi Dağıtım Ziyaretleri Devam Ediyor