Avukat Gizem Konakçı'dan Yeni Ofis Açılışı Münasebetiyle Başkanımıza Ziyaret

Rize Barosu üyelerinden Avukat Gizem Konakçı, Ardeşen Ticaret ve Sanayi Odası (Ardeşen TSO) Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Kuyumcu’yu makamında ziyaret ederek, yeni açılacak olan ofisinin açılış programına davet etti.

Ardeşen TSO Başkanı İsmail Kuyumcu, Av. Gizem Konakçı’ nın yeni ofisinin ilçemiz Ardeşen’e hayırlı olmasını temenni ederek, çalışmalarında üstün başarılar diledi.

Rize Barosu üyesi Av. Gizem Konakçı’ nın 08 Kasım 2019 Cuma günü saat: 13.30 da Ardeşen Merkez Mahallesi, Belediye Karşısı, Gülba İşhanı, Kat:2 Ardeşen/RİZE de ofis açılışı yapılacaktır. Açılış organizasyonuna özel kokteyl Ardeşen Belediyesi önünde verilecektir. Tüm üyelerimiz davetlidir. Bilgilerinize sunulur.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlama Mesajı
TOBB Başkanı M.Rıfat Hisarcıklıoğlu'ndan Biz Bize Yeteriz Türkiye'm Kampanyasına 10 Milyon TL Destek
Rize İli Oda - Borsa Müşterek Toplantısı Pazar TSO Ev Sahipliğinde Gerçekleştirildi
İşe Devam Kredisi Hazine Destekli KGF Kefalet Miktarı Değişti