Avrupa Birliği Delegasyonu İzleme ve Değerlendirme Uzmanı Laura Troffın ile Birlikte Ağaç İş Orman Ürünleri'ne Ziyaret

Ardeşen Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanımız İsmail Kuyumcu, Avrupa Birliği Delegasyonu İzleme ve Değerlendirme Uzmanı Laura Troffın, Vakıfbank Ardeşen Şube Müdürü Ercan Öztürk ve Kobi Danışmanı Yusuf Yaroğlu ile birlikte odamız üyesi Ağaç İş Orman Ürünleri İth. İhr. Nak. San. ve Tic. Ltd. Şti. firmasını ziyaret ederek, firma sahibi Metin Serdaroğlu ile bir araya geldiler.

2 Temmuz 2021 Cuma günü gerçekleştirilen ziyaret sırasında Laura Troffin, işletmenin sürekliliğinin sağlanması ve sürdürülebilir büyümenin gerçekleşmesi için gerekli olan çalışmalar hakkında detaylı bilgiler verdi.

Başkan Kuyumcu da; Ardeşen’de birçok nitelikli tüccarın, sanayicinin ve esnafın olduğuna değinerek, üyelerimizin ve esnafımızın girişimci ruhunun yüksek ve gelişime açık olduğunu ifade etti. Teknolojik destekler, kişisel gelişim eğitimleri ve iş geliştirme programları ile desteklenmesi halinde birçok üyemizin ve esnafımızın uluslararası ticarette pay sahibi olabileceğine vurgu yaptı.

Ardeşen TSO olarak; Avrupa Birliği Delegasyonu İzleme ve Değerlendirme Uzmanı Laura Troffın hanımefendiye gerçekleştirmiş olduğu ziyaretten ve vermiş olduğu aydınlatıcı bilgilerden dolayı teşekkür ederiz.

Perakende Satışa Sunulan Ürünlerde Düzenlenen Kampanyalar ve Fiyat Etiketi Hakkında Önemli Duyuru!
Ardeşen TSO Akredite Edilerek Hizmet Kalitesi Tescillendi
Başkan Kuyumcu'dan SMMM Fatih Kahya ve SMMM Nurten Atagün Topal'a Ziyaret
Ardeşen TSO 141. Yönetim Kurulu Toplantısı
Üyelerimize Yönelik Güncel Pazarlama Dinamikleri Konulu Satış ve Pazarlama Teknikleri Eğitimi Odamızda Yapıldı