ATSO'dan ARDEŞEN KAYMAKAMI EKREM ÇEÇEN'E ZİYARET

Ardeşen Ticaret ve Sanayi Odası (Ardeşen TSO) Meclis Kurulu Üyeleri, yeni atanan Ardeşen İlçe Kaymakamımız Sn. Ekrem Çeçen’i makamında ziyaret etti.

17 Şubat 2021 Çarşamba günü gerçekleştirilen ziyaret sırasında Ardeşen TSO Meclis Kurulu Üyeleri, ilçemize yeni atanan Kaymakam Çeçen’e yeni görevinde sağlık, mutluluk ve başarılar diledi. Buna ek olarak, Ardeşen TSO’ nun kurumsal yapısı, çalışma kültürü ve faaliyetleri hakkında bilgi verilerek, yerel yönetimler, kamu kurumları ve sivil toplum kuruluşları ile işbirliği çerçevesinde çalışmaların yürütüldüğü ifade edildi.

Güncel konular üzerine de sohbet edilen ziyarete; Meclis Başkanımız Cemal Cahit Akbeniz, Meclis Başkan Vekilimiz Muhammet Mustafa Hacısüleymanoğlu, Yönetim Kurulu Başkanımız İsmail Kuyumcu, Meclis Üyelerimiz Ali Tektaş, İbrahim Memoğlu, Dursun Çepoğlu ve Ercan Yaylacı katılım sağladı.

Ardeşen TSO olarak, ilçemizde ki görevine yeni başlayan Kaymakamımız Sn. Ekrem Çeçen’e hayırlı olsun dileklerimizi iletiyor, görevinde üstün başarılar diliyoruz.

Ardeşen TSO'dan Üyemiz Konaklama'ya Ziyaret
Başkan Kuyumcu'dan Lazoğlu Peynircilik Firması'nın Açılışına Katıldı
Ardeşen TSO'dan Emek Proje Firmasının Açılışına Katılım
Rize İli Oda Borsa Genç Girişimciler Kurulu Müşterek Toplantısı Odamızda Gerçekleştirildi
TOBB Karadeniz Bölge Toplantısı TOBB Başkanımız Başkanlığında Zoom Üzerinden Gerçekleştirildi.
Müşterek Meclis Toplantısı Öncesi Hopa TSO ile Odamızda Bir Araya Gelindi