ATSO 2022 YILI AİDATLARI 1. TAKSİT İÇİN SON GÜN 30 HAZİRAN 2022

ODAMIZ 2022 YILI AİDATLARI 1. TAKSİT ÖDEMELERİ İÇİN SON GÜN: 30 HAZİRAN 2022

Yıllık Aidat ve Munzam Aidat, her yılın HAZİRAN ve EKİM aylarında iki eşit taksitte ödenir. Zamanında ödenmemeleri halinde ilgili kanun uyarınca yürürlükte bulunan oranlarda günlük olarak hesaplanıp gecikme zammı tahakkuk ettirilir. Zamlı veya hükmen ödeme durumunda kalınmaması için açıklanan yasalara göre hareket edilmesini önemle rica ederiz. Bu çerçevede; kanunda belirtilen süreler içinde yıllık aidat ve munzam aidat borçlarını Ardeşen Ticaret ve Sanayi Odası veznesine en geç 30 Haziran 2022 tarihine kadar yatırabilirsiniz.

Üyelerimize şimdiden teşekkür ederiz.

Rize Milletvekilimiz Sn. Muhammet AVCI ve STK Başkanları ile Yapılan Toplantıda Buluştu
Ardeşen TSO, RTSO'da Düzenlenen Sri Lanka Yatırım İmkanları Tanıtım Taplantısına Katıldı
TÜBİTAK Siparişe Dayalı Ar-Ge Projeleri İçin KOBİ Destekleme Çağrısı – 2020
Vergi Haftası Münasebetiyle Üyelerimize Ziyaretler