ATSO 2021 Temmuz Ayı Meclis Toplantısı

Ardeşen TSO 2021 Temmuz Ayı Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi

Ardeşen Ticaret ve Sanayi Odası (Ardeşen TSO) 2021 - Temmuz Ayı Meclis Toplantısı Meclis Başkanı Cemal Cahit Akbeniz başkanlığında sosyal mesafe ve hijyen kuralları dikkate alınarak gerçekleştirildi.

14 Temmuz 2021 Çarşamba günü gerçekleştirilen toplantıda, Ardeşen TSO Meclis Başkanı Cemal Cahit Akbeniz ve Ardeşen TSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Kuyumcu' nun açılış konuşmalarının ardından gündem maddelerine geçildi. 2021 yılı Haziran ayı içerisinde gerçekleştirilen oda faaliyetleri ve hizmetleri özetlenerek, 2021 yılı Ağustos ayı içerisinde planlanan çalışmalara hakkında detaylı bilgi verildi.

Ardeşen TSO OSBÜK Karadeniz Bölge Toplantısına Katıldı.
Türkiye - AB İlişkileri UFUK AVRUPA VE AB PROGRAMLARI İstişare Toplantısı'na Davet
Anneler Günü Kutlama Mesajı
Ardeşen TSO'dan Ardeşen Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürlüğüne Ziyaret
Uygulamalı Girişimcilik Eğitimine Katılan Kursiyerler Sertifikalarını Törenle Teslim Aldı