Ardeşen Vergi Dairesi Müdürü Sn. Şefika Filiz Coşkunoğlu'ndan Odamıza Ziyaret

Ardeşen Vergi Dairesi Müdürü Sn. Şefika Filiz Coşkunoğlu ve beraberindeki heyet "Vergi Haftası" münasebeti ile odamızı ziyaret etti.

04 Mart 2024 Pazartesi günü gerçekleştirilen ziyarette, Sn. Şefika Filiz Coşkunoğlu başkanlığındaki heyeti odamız Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Kuyumcu, Meclis Başkanımız Muhammet Mustafa Hacısüleymanoğlu, Yönetim Kurulu Üyemiz Ali Tektaş ve Meclis Üyemiz İbrahim Memoğlu karşıladı. Güncel konular üzerine sohbet edilen ziyaret sırasında Ardeşen Vergi Dairesi Müdürü Coşkunoğlu ziyaretin ve "Vergi Haftası" kapsamında gerçekleştirilen etkinliklerinin amacını anlattı. Buna ek olarak, değişen vergi mevzuatları ile ilgili oda üyelerimizin mağdur olmaması, ülkemizin içinde bulunduğu ekonomik durum açısından vergi mükelleflerine kolaylık sağlanması konularında da istişarelerde bulunuldu.

Ardeşen Vergi Dairesi Müdürü Şefika Filiz Coşkunoğlu ve çalışma arkadaşlarının "Vergi Haftası" münasebeti ile yapmış olduğu nazik ziyaretinden dolayı kendilerine teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dileriz.

S.S. Ardeşen Kadınlar El Sanatları Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Satış Ofisi Açılış Töreni
Özbekistan Turizm Yatırım Forumu
ARDEŞEN TSO AKREDİTASYON BELGE YENİLEME DENETİMİLERİNDEN BAŞARILI OLARAK BELGE SÜRESİNİ UZATMAYA HAK KAZANDI
Ardeşen TSO'dan İlçemizdeki Öğrencilere Kırtasiye Desteği