Ardeşen Turizm Komisyonu Toplantısı İlçemiz Kaymakamı Sn. Ufuk Özen Alibeyoğlu Başkanlığında Gerçekleştirildi

Ardeşen Turizm Komisyonu Toplantısı Ardeşen İlçe Kaymakamı Ufuk Özen Alibeyoğlu başkanlığında, Ardeşen Belediye Başkanı Avni Kahya, Ardeşen Ticaret ve Sanayi Odası (Ardeşen TSO) Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Kuyumcu, Ardeşen Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Tahsin Bekir Yazıcı, Ardeşen TSO Yönetim Kurulu Üyesi Taner Çağatay, R.T.E. Üniv. Ardeşen Meslek Yüksekokulu Seyahat Turizm ve Eğlence Hizmetleri Bölümü Öğr. Görevlisi Yakup Sabri Alişan, Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü Öğr. Gör. Bilgen Mete, Ardeşen Turz. Fak. Turizm İşletmeciliği Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Elif Acuner, Dr. Öğr. Üyesi Gülsün Yıldırım,  Dr. Öğr. Üyesi Eren Erkılıç ve Ardeşen TSO Genel Sekreter Yardımcısı İlker Oğuz’ un katılımları ile gerçekleştirildi.

02 Ekim 2019 Çarşamba günü gerçekleştirilen toplantı sırasında, ilçemiz Ardeşen’in turizm potansiyeli üzerine fikir alışverişinde bulunuldu ve turizm de toplam kaliteyi etkileyen faktörler üzerine değerlendirmelerde bulunuldu. Çayda ihtisaslaşma, çay ile turizmin entegre edilmesi, su sporları merkezi (rafting, kano vb.), somut ve somut olmayan kültürel miras envanterleri, tanıtım videoları, seminerler, konaklama tesisleri, glamping projesi, deniz alabalığı projesi, foto safari vb. pek çok gündem maddesi teker teker değerlendirildi.

Bölge ve ilçe turizmi üzerine sohbet edilen, fikir alışverişinde bulunulan, ilçemizin gelişmesi ve kalkınması için istişarelerde bulunulan toplantının sonunda, Ardeşen' in sosyal ve ekonomik yönden geliştirilmesine dair çalışmaların sistematik bir şekilde ve ilçemizin bütün kurum ve kuruluşları ile işbirliği çerçevesinde yürütülmesine önem verilmesine vurgu yapıldı.

Üyelerimizden Gülümsemeyi Unutmayalım , Bir Gülüş Dünyayı Değiştirir Kampanyasına Destek
Ardeşen'de Yaya Güvenliğinin Nöbetçisiyiz Uygulaması
Başkan Kuyumcu'dan Yüksekova TSO'ya Ziyaret
Ardeşen TSO'dan Arhavi TSO'ya Ziyaret