Ardeşen Turizm Fakültesi ve Meslek Yüksekokulu 2023-2024 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni

Yönetim Kurulu Başkanımız İsmail Kuyumcu, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Ardeşen Turizm Fakültesi ve Meslek Yüksekokulumuzun 2023-2024 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni’ne katılım sağlayarak, öğrencilerimizin heyecanlarına ortak oldu.

Mezun olarak hayata atılacak olan gençlerimizi ve onların en büyük destekçisi olan ailelerini tebrik eder, iş ve özel hayatlarında başarılar dileriz.

Odamız ile sürekli işbirliği içerisinde çalışmakta olan üniversitemize, Ardeşen Turizm Fakültemize, Meslek Yüksekokulumuza, bir birinden değerli hocalarımıza ve tüm görevlilerimize odamıza, ilçemize ve bölgemize yapmış oldukları tüm katkılardan dolayı teşekkür eder, çalışmalarında üstün başarılar dileriz.

Yayalarımızın Güvenliği İçin 30 Mart'ta Kırmızı Çizgimizi Çekiyoruz Farkındalık Etkinliği
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Odamızda Temsili Makam Devir Töreni Gerçekleştirildi
Meclis Kurulu Üyelerinden Dede Ticaret Firmasının Açılış Törenine Katılım
Halk Bankası Trabzon Bölge Müdürü Ömür Batur Odamızı Ziyaret Etti