Ardeşen TSO Üyelik Belgeleri Başkan Kuyumcu 'nun Ziyaretleriyle Birlikte Üyelerimize Dağıtılmaya Devam Ediyor

Ardeşen Ticaret ve Sanayi Odası (Ardeşen TSO) Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Kuyumcu, oda üyesi firmalara bir dizi ziyaret gerçekleştirerek, odamız tarafından hazırlanan Ardeşen TSO Üyelik Belgelerini kendilerine takdim etti.

21 Nisan 2020 Salı günü Başkan İsmail Kuyumcu, Otfa İnşaat ortağı Zafer Sual, Çağdaş Sigorta yetkilisi Hasan Badoğlu ve İdeal Planlama Mimarlık yetkilisi Tülay Sual’ı ziyaret ederek, odamız tarafından hazırlanan Ardeşen TSO Üyelik Belgelerini kendilerine takdim etti.

Ardeşen TSO olarak odamıza kayıtlı tüm üyelerimizin güncel üyelik belgelerini hazırlamış bulunmaktayız. Ardeşen TSO Meclis Kurulu, Yönetim Kurulu, Kadın ve Genç Girişimciler Kurulu Üyeleri ile firmalarımıza ziyaretler gerçekleştirerek, hazırlamış olduğumuz belgeleri takdim etmekteyiz. Ardeşen TSO Üyelik Belgesi çalışması ile üyelerimize belgelerini takdim ederken odamızdan beklentileri, talepleri ve önerilerini almaktayız.

Rize İli Oda ve Borsa Müşterek Toplantısı Gerçekleştirildi
Pazar 2.Noterliğinin Açılış Organizasyonuna Katılım
Başkanımızdan Ardeşen Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde Düzenlenen Bilim Fuarına Katılım
Başkan Kuyumcu ve Meclis Üyesi Memoğlu'ndan Denizbank Ardeşen Şubesi'ne Ziyaret