Ardeşen TSO Personel Toplantısı Gerçekleştirildi

Ardeşen Ticaret ve Sanayi Odası (Ardeşen TSO) Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Kuyumcu ve Ardeşen TSO Yönetim Kurulu Üyesi Ali Tektaş, Ardeşen TSO Ticari Sicil Müdürü Turan Salihoğlu ve Ardeşen TSO Genel Sekreter Yardımcısı İlker Oğuz ile bir araya gelerek, toplantı düzenledi.

01 Ağustos 2019 Perşembe günü gerçekleştirilen toplantı sırasında, birimlerin iş akışı ile ilgili bazı konularda istişarelerde bulunuldu. Buna ek olarak, Akreditasyon Sistemi ve Kalite Yönetim Sistemi çalışmaları hususunda fikir alışverişinde bulunuldu.

Ardeşen TSO'dan Fındıklı Halk Eğitim Merkezi ve Fındıklı El Sanatları ve Kültür Derneği Sergisine Katılım
TOBB 75. Genel Kurulu Cumhurbaşkanı Sn. Recep Tayyip Erdoğan'ın Katılımıyla Gerçekleştirildi
Yıllık ve Munzam Aidat 1. Taksitleri Son Ödeme Tarihi 02 Temmuz 2018
Tartı Aletleri İle İlgili Ölçü ve Ayar İşlemleri Hakkında