Ardeşen TSO Kardeş Oda Hopa TSO ile Birlikte Hopa ve Kemalpaşa Kaymakamlığına Ziyaret

Ardeşen Ticaret ve Sanayi Odası (Ardeşen TSO) Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Kuyumcu ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ali Tektaş, Kardeş Oda Hopa TSO’ ya gerçekleştirdikleri ziyaretler kapsamında Hopa Kaymakamlığını, Kemalpaşa Kaymakamlığını ve Hopa’da faaliyet gösteren Ardeşenli iş insanlarını ziyaret etti.

Ardeşen TSO Başkanı İsmail Kuyumcu ve Yönetim Kurulu Üyesi Ali Tektaş ilk olarak Hopa TSO’ yu ziyaret ederek, Hopa TSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Akyürek ve Meclis Başkanı Gökhan Bıyıklı ile bir araya geldi. Ardından Yönetim Kurulu Başkanı Akyürek ve Meclis Başkanı Bıyıklı ile birlikte Hopa’da faaliyet gösteren Ardeşenli iş insanları ziyaret edildi. Güncel konular üzerine sohbet edilen ziyaretler sırasında iki ilçenin birlik ve beraberliğinin bölgemizin ve ilçelerimizin sosyo-ekonomik yönden gelişmesine önemli katkılar sağlayacağına vurgu yapıldı.

Daha sonra heyet Hopa Kaymakamı Abdurrezzak Canpolat ve Kemalpaşa Kaymakamı Recep Gündüz’ü makamlarında ziyaret ettiler. Kaymakamlık makamlarında gerçekleşen ziyarette ilçeler arası işbirliği fırsatları, bölgesel kalkınma ve ortak proje geliştirebilme hususlarında fikir alışverişinde bulunuldu.

Rize İl ve İlçeler Oda - Borsa Müşterek Toplantısı Rize TSO Ev Sahipliğinde Gerçekleştirildi
Okuyorum , Yazıyorum , Sunuyorum Projesine Başkan Kuyumcu'dan Destek
Ardeşen TSO Üyelik Belgeleri Başkan Kuyumcu 'nun Ziyaretleriyle Birlikte Üyelerimize Dağıtılmaya Devam Ediyor
E-Dönüşüm Bilgilendirme Eğitim Programına Davet