Ardeşen TSO Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Sn. Sevilay Yılmaz'dan TOBB Kadın Girişimciler İstişare Toplantısına Katılım

Ardeşen Ticaret ve Sanayi Odası (Ardeşen TSO) Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Sevilay Yanılmaz, Ticaret Bakanımız Sn. Ruhsar Pekcan, TOBB Başkanımız Sn. M.Rifat Hisarcıklıoğlu, TOBB Kadın Girişimciler Kurulu Başkanımız Sn. Nurten Öztürk ve Oda/Borsa Kadın Girişimciler Kurulu Başkanlarımızın katılımları ile gerçekleştirilen TOBB Kadın Girişimciler Kurulu İstişare Toplantısı’na katılım sağladı.

4 Ekim 2020 Çarşamba günü saat 16.00 da online olarak gerçekleştirilen toplantıda, Oda/Borsa Kadın Girişimciler Kurulu Başkaları iş hayatında karşılaştıkları sorunları ve çözüm önerilerini Sayın Bakanımız Ruhsar Pekcan ilettiler.

Ardeşen TSO'dan T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'na Ziyaret
Üyemiz Karagöz İnşaat Yetkilisi Sn. Nuri Şeremet'ten Odamıza Ziyaret
Ardeşen TSO Başkanımız İsmail KUYUMCU'dan Üye İşyeri Açılışına Katılım
Kamu Bankalarının Koronavirüs (Covid-19) Salgınına Karşı Finansal İstikrar Önlemleri