Ardeşen TSO'dan Turizm Rehberliği Tezsiz Yüksek Lisans Programı Sınıfına Ziyaret

Ardeşen Ticaret ve Sanayi Odası (Ardeşen TSO) Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Kuyumcu ve Ardeşen TSO Yönetim Kurulu Üyesi Ali Tektaş, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (R.T.E. Üniv.) Turizm Rehberliği Tezsiz Yüksek Lisans Programı sınıfını ziyaret ederek, R.T.E. Üniv. Ardeşen Turizm Fakültesi Dr. Öğr. Üyesi Elif Acuner, Dr. Öğr. Üyesi Gülsün Yıldırım ve öğrenciler ile bir araya geldiler.

Ardeşen TSO Başkanı İsmail Kuyumcu; ilçe ve bölge turizmi, çayda ihtisaslaşma, çay ile turizmin entegre edilmesi ve ürün çeşitliliğinin artırılması gibi konular üzerine durulan dersten çok keyif aldığını ve kendisi adına farklı bir deneyim olduğunu aktardı. Turizm Rehberliği Tezsiz Yüksek Lisans Programı öğrencileri ve öğretim görevlileri Elif Acuner ve Gülsün Yıldırım ile bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Kuyumcu, öğrencilere ve öğretim görevlilerine çalışmalarında başarılar diledi.

Başkanımızdan Ramazan Ayı Mesajı
Başkan Kuyumcu ve Başkan Yazıcı'dan Loloğlu Balıkçılık'a Ziyaret
Ofkart Reklamcılık Limited Şirketine Ziyaret
Başkan Kuyumcu'dan İlçe Kaymakamlığı'na Teşekkür Ziyaret
Odamız 45.Yönetim Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi.
2018 Yılı Türkiye'nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu Araştırmasına Katılım Duyurusu