Ardeşen TSO'dan Rize Valisi Sn. Kemal ÇEBER'e Ziyaret

Ardeşen Kaymakamı Emrah Yılmaz, Ardeşen Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Kuyumcu, ATSO Yönetim Kurulu Üyesi Taner Çağatay, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Ardeşen Turizm Fakültesi Dr.Öğr.Üyesi Elif Acuner ile birlikte Rize Valisi Kemal Çeber' i makamında ziyaret etti.

29.04.2019 tarihinde gerçekleştirilen ziyaret sırasında güncel konular üzerine sohbet edildi, ilçemizin gelişmesi ve kalkınması için istişarelerde bulunuldu. ATSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Kuyumcu Rize Valisi Kemal Çeber'i yeni görevinden dolayı tebrik ederek, başarılar diledi.

Buna ek olarak, bölge ve ilçe turizmi üzerine sohbet edilen, Ardeşen Turizm Komisyonu' nun gerçekleştiridiği çalışmalara değinilen toplantının sonunda, Ardeşen' in sosyal ve ekonomik yönden geliştirilmesine dair çalışmalarda ATSO' nun  göreve hazır olduğu, paydaşları ve üyeleri ile işbirliğine önem verdiği ifade edildi.

Ardeşen Belediyesi Başkanı Sn. Hakan Gültekin'den Odamıza Ziyaret
Ardeşen TSO'dan Trabzon TSO'ya Ziyaret
T.C. İçişleri Bakanlığınca 81 İl Valiliği’ne Koronavirüs Tedbirleri Kapsamında Gönderilen Ek Genelge.
Başkanımızdan Işıklı 60.Yıl Ortaokulu Kariyer Günlerine Katılım
İçişleri Bakanlığı Sokağa Çıkma Yasağı Genelgesi