Ardeşen TSO'dan Rize Vali Yardımcısı Sn. Ahmet DALKIRAN'a Ziyaret

Ardeşen Kaymakamı Emrah Yılmaz, Ardeşen Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Kuyumcu, ATSO Yönetim Kurulu Üyesi Taner Çağatay, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Ardeşen Turizm Fakültesi Dr.Öğr.Üyesi Elif Acuner ile birlikte Rize Vali Yardımcısı Ahmet Dalkıran' ı makamında ziyaret etti. 29.04.2019 tarihinde gerçekleştirilen ziyaret sırasında güncel konular üzerine sohbet edildi, fikir alışverişinde bulunuldu. ATSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Kuyumcu ATSO' nun kurumsal yapısı, çalışma kültürü ve faaliyetleri hakkında bilgi verilerek, yerel yönetimler, kamu kurumları, siyasi partiler ve sivil toplum kuruluşları ile işbirliği çerçevesinde çalışmaların yürütüldüğünü ifade etti.

Ardeşen TSO'dan Üyemiz ECR Matbaacılık Firmasına Ziyaret
Ardeşen TSO 'dan Ardeşen Noter Müdürlüğüne Ziyaret
Kadir Gecesi Kutlama Mesajı
Her şey Güzel Ardeşen İçin