Ardeşen TSO'dan Ardeşen Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürlüğüne Ziyaret

Ardeşen Ticaret ve Sanayi Odası (Ardeşen TSO) Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Kuyumcu ve Ardeşen TSO Meclis Üyesi İbrahim Memoğlu Ardeşen Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürü Mevlüt Altı’yı ziyaret etti.

01 Kasım 2019 Cuma günü gerçekleştirilen ziyaret sırasında Yazı İşleri Müdürü Mevlüt Altı, Ardeşen TSO’ nun çalışmalarını yakinen takip ettiğini ve projelerinin Ardeşen’in vizyonuna vizyon kattığını ifade ederek, özellikle “Gülümsemeyi Unutmayalım. Bir Gülüş Dünya’yı Değiştirir.” kampanyasının önemine vurgu yaptı.

Başkan Kuyumcu, Ardeşen Ticaret ve Sanayi Odası' nın kurumsal yapısı, çalışma kültürü ve faaliyetleri hakkında bilgi vererek, yerel yönetimler, kamu kurumları ve sivil toplum kuruluşları ile işbirliği çerçevesinde çalışmaların yürütüldüğünü ifade etti.

İstihdam Seferberliği 2019 Tanıtım Videoları Yayında
Covid-19 Normalleşme Planı Açıklandı
KGF Destekli Kobi Değer Kredisi Başvuruları Başladı
Eğitim Faaliyeti Duyurusu
Ardeşen TSO Üyelik Belgeleri Başkan Kuyumcu'nun Ziyaretleriyle Birlikte Üyelerimize Dağıtılmaya Devam Ediyor.
Ardeşen ve Hopa TSO 2. Müşterek Meclis Kurulu İştişare Toplantısı Odamızda Gerçekleştirildi.