Ardeşen TSO Akreditasyon Sistemi Çalışmaları Kapsamında Hopa TSO'yu Ziyaret Etti

Ardeşen Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Kuyumcu 'Akreditasyon Sistemi' çalışmaları kapsamında Hopa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Osman Akyürek 'i makamında ziyaret etti.

16.04.2019 tarihinde gerçekleştirilen ziyaret sırasında Hopa TSO Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Hakan Arslan, Hopa TSO Genel Sekreteri Hamdi Yıldırım ve Ardeşen TSO Genel Sekreter Yardımcısı ve Akreditasyon Sorumlusu İlker Oğuz hazır bulundu. Oda/Borsa Akreditasyon Sistemi çalışmaları kapsamında, yeni puanlama sistemi baz alınarak Akreditasyon Standardı kriterlerinin tamamının gözden geçirilmesi ve Türk Loydu Uygunluk Değerlendirme Hizmetleri A.Ş. denetçilerince gerçekleştirilecek olan 'Geliştirme Ziyaretleri' ve 'Akreditasyon Denetimleri' öncesi yapılması ve dikkat edilmesi gereken bazı hususlar konusunda paylaşımlarda bulunuldu.

Ardeşen TSO olarak, Ardeşen TSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Kuyumcu ve Ardeşen TSO Genel Sekreter Yardımcısı İlker Oğuz' u samimi bir şekilde ağırladıkları ve 'Akreditasyon Sistemi' çalışmaları kapsamında paylaşımda bulunduğumuz keyifli sohbet için Hopa TSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Akyürek, Hopa TSO Genel Sekreteri Hamdi Yıldırım, Hopa TSO Yönetim Kurulu Üyeleri ve personellerine teşekkür eder, çalışmalarında üstün başarılar dileriz.

Özbekistan Ziyareti ve Türk Keneşi Özbekistan İş Forumu
2018 Yılı Türkiye'nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu Araştırmasına Katılım Duyurusu
1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü Kutlama Mesajı
KOBİ'ler İçin Yurt Dışı İş Gezisi Desteği