ARDEŞEN TSO AKREDİTASYON BELGE YENİLEME DENETİMİLERİNDEN BAŞARILI OLARAK BELGE SÜRESİNİ UZATMAYA HAK KAZANDI

Ardeşen Ticaret ve Sanayi Odası (Ardeşen TSO) Oda/Borsa Akreditasyon Sistemi Belge Yenileme Denetimi kapsamında 06 Ekim 2021 Çarşamba günü Denetçi Mümin Bakkal tarafından gerçekleştirilen denetimde başarılı olarak, belge süresini uzatmaya hak kazanmıştır.

Akreditasyon Sistemi; oda/borsalarımız arasında kalite bilincinin yerleştirilmesi, oda/borsa sistemimizin iş dünyası nezdinde saygınlığının ve hizmet türlerinin artırılması, hizmet kalitelerinin iyileştirilmesi, oda/borsa sistemlerinin birbirine yakınlaşmasının sağlanması suretiyle Avrupa Oda/Borsa Sistemine uyumunun sağlanmasıdır. Buna ek olarak, kurumsal kapasitesinin arttırılarak üyelerine yüksek standartta hizmet verdiğinin onaylanması ve bu kapsamda yapılan iyi uygulamaların sürekli hale getirilmesi anlamına gelen akreditasyon sistemi beş yıldızlı hizmetin tescili anlamına geliyor.

Akreditasyon Sistemi kapsamında, Yönetim ve Oda Borsa Mevzuatı, Mali Yönetim, İnsan Kaynakları Yönetimi, İş Planlaması ve Yönetimi, Haberleşme ve Yayınlar, Bilgi ve İletişim Teknolojileri Kullanımı, Üye İlişkileri, Kalite Yönetimi, İletişim Ağı, Politika ve Temsil, Bilgi ve Danışmanlık ve Destek, İş Geliştirme ve Eğitim, Uluslararası Ticaret konularında odamızın güncel durumu hakkında detaylı incelemeler yapıldı. Akreditasyon Kılavuzu’na göre 13 ana madde ve bu maddelerin altında yer alan 113 alt madde üzerinden yapılan denetimde başarılı olan Ardeşen TSO, akreditasyonunu bir kez daha tescillemiştir.

Denetim sonrasında değerlendirmelerde bulunan Ardeşen TSO Başkanı İsmail Kuyumcu; “Akreditasyon Sistemi, oda ve borsaların performans standartlarını yükseltmek ve üyelerine daha kaliteli hizmet verilmesini sağlamak amacıyla geliştirilmiş bir sistemdir. Bu kapsamda Ardeşen TSO olarak üyelerimize en iyi hizmeti verebilmek adına Akreditasyon Sistemi çalışmalarına büyük önem vermekteyiz. Bugün kaliteli hizmet anlayışına sahip oda olma amacıyla başladığımız bu süreçte bir kez daha başarıya ulaştığımız için çok mutluyum. Meclisimizin, yönetim kurulu üyelerimizin, meslek komitesi üyelerimizin, kadın ve genç girişimci kurulu üyelerimizin sürece sundukları katkı, yenilikçi duruşları ve en önemlisi oda personelimizin azimli, kararlı ve disiplinli çalışmalarından dolayı kendilerine teşekkür ederim.” dedi.

Ardeşen TSO Kadın Girişimciler Rize Kadın Girişimciler İl İcra ve Ardeşen Kent Konseyi Derneği Toplantısı
İlçe Kaymakamımız sn. U.Özen Alibeyoğlu ve Başkan Kuyumcu'dan Üyemiz Guda Saz Evi'ne Ziyaret
Başkan Kuyumcu'dan TOBB İnşaat Kurulu Toplantısı Öncesinde Üyelerimize Ziyaretler
Ermenistan'ın Azerbaycan'a Karşı Gerçekleştirdiği Alçakca Saldırıyı Kınama Mesajı