ARDEŞEN TSO 2022 YILI İFTAR YEMEĞİ ORGANİZASYONU

Ardeşen Ticaret ve Sanayi Odası İftar Yemeği Organizasyonu Gerçekleştirdi.

Odamız tarafından düzenlenen iftar yemeği organizasyonu, 29 Nisan 2022 Cuma günü üyemiz Osmanlı Alabalık Restoran’da gerçekleştirildi.

Düzenlenen iftar yemeği organizasyonuna Kaymakamımız Ekrem Çeçen, Belediye Başkanımız Avni Kahya, Tunca Belediye Başkanımız Ahmet Naci Aytemiz, Jandarma Komutanımız Erdal Yıldırım, Emniyet Müdürümüz Furkan Fatih Ersoy, Oda/Borsa Akademik Danışmanımız Prof. Dr. Alaattin Kızıltan, kamu kurum ve kuruluş müdürlerimiz, siyasi parti temsilcilerimiz, diğer sivil toplum kuruluşu yöneticilerimiz, Ardeşen TSO Yönetim Kurulu Üyelerimiz, Meclis Kurulu Üyelerimiz, Meslek Komitesi Üyelerimiz, Kadın ve Genç Girişimciler Kurulu Üyelerimiz, oda üyelerimiz ve basın mensubu arkadaşlarımız katılım sağladılar.

İftar yemeği organizasyonunda odamız üyelerine ve kıymetli katılımcılarımıza hitaben konuşma yapan Yönetim Kurulu Başkanımız İsmail Kuyumcu, Ardeşen TSO Yönetim Kurulu ve Meclis Kurulu adına iftar yemeğine katılan herkese teşekkürlerini sundu. Başkan Kuyumcu, bundan sonraki ramazanlarda da beraber olma temennilerinde bulundu. Yaklaşan Ramazan Bayramı için de ulusumuza birlik, beraberlik, barış ve mutluluk getirmesini dileyen Kuyumcu, tüm İslam âleminin, üyelerimizin ve Türk iş dünyasının Ramazan Bayramı’nı en içten duygularla kutladığını ifade etti.

Ardeşen TSO ve Ardeşen Kaymakamlığı'ndan RİZE TSO'ya Ziyaret
Başkan Kuyumcu ve Başkan Yazıcı'dan Ardeşen Atmacacılar Derneğine Ziyaret