ARDEŞEN TSO 2021-HAZİRAN AYI MECLİS TOPLANTISI

Ardeşen Ticaret ve Sanayi Odası (Ardeşen TSO) 2021 – Haziran Ayı Meclis Toplantısı odamız konferans salonunda covid-19 tedbirleri dikkate alınarak gerçekleştirildi. Meclis Toplantımıza Ardeşen Belediye Başkanımız Avni Kahya ve Belediye Meclis Üyemiz Fatih Öney katılım sağladılar.

09 Haziran 2021 Çarşamba günü gerçekleştirilen toplantıda, odamızın gerçekleştirmiş olduğu çalışmalar ve faaliyetler özetlenerek, üyelerimizin sorunları ve beklentileri Belediye Başkanımız Avni Kahya’ya iletildi.

İlçemiz Ardeşen’in geleceğe dönük hedefleri, üyelerimizin ve ilçe esnafımızın sektörlerle ilgili sorun ve çözüm önerileri üzerine istişarelerde bulunulan toplantıda söz alan Belediye Başkanımız Avni Kahya, belediye olarak yapımı tamamlanan, devam eden ve planlanan yeni projeler hakkında Ardeşen TSO Meclis Kurulu Üyelerine bilgilendirmede bulundu.

Ardeşen TSO olarak, davetimize icabet eden ve bizleri bilgilendiren Belediye Başkanımız Avni Kahya’ya, Belediye Meclis Üyesi Fatih Öney’e ve çalışma ekibine teşekkür ederiz.

Rize Tanıtım Günleri İçin İstişare ve Görevlendirme Toplantısı Yapıldı
Ardeşen TSO Üyelik Belgeleri Başkan Kuyumcu'nun Ziyaretleriyle Birlikte Üyelerimize Dağıtılmaya Devam Ediyor
Başkan Kuyumcu Fındıklı Huzurevi Sakinleri İle Bir Araya Geldi
Başkan Kuyumcu'dan Çayeli Döviz ve Altın Ticaret Yetkili Müsesses A.Ş.'ye Ziyaret