Ardeşen TSO 141. Yönetim Kurulu Toplantısı

Ardeşen Ticaret ve Sanayi Odası (Ardeşen TSO) 141. Yönetim Kurulu Toplantısı, Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Kuyumcu başkanlığında, Yönetim Kurulu Üyeleri Ali Tektaş, Şenol Moral, Taner Çağatay, Erdal Saral ve Genel Sekreterimiz Zeynep Dalbastı Ayata’nın katılımıyla maske, mesafe ve hijyen kuralları dikkate alınarak gerçekleştirildi.

13 Ocak 2021 Çarşamba günü gerçekleştirilen toplantı sırasında 2021 yılı içerisinde yapılması planlanan oda faaliyetleri ile ilgili istişarelerde bulunuldu. Buna ek olarak, bir önceki toplantı tutanaklarının imzalanması, güncel işleyişe ait periyodik raporların ve tabloların incelenmesi, odamıza kayıt yaptıracak üyelerin görüşülmesi, odamıza gelen yazılar ve diğer gündem maddelerinin değerlendirilmesi ve karara bağlanması hususunda görüşüldü.

KGF ile İlgili Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi Yayınlandı
Başkan Kuyumcu ve Başkan Yazıcı'dan Loloğlu Balıkçılık'a Ziyaret
Dış Ticaret Seminerine davet
Ardeşen TSO'dan Av. Gizem Konakçı ve Av. Ümit Bakoğlu'nun Ofis Açılışına Katılım