Ardeşen TSO 140. Yönetim Kurulu Toplantısı

Ardeşen Ticaret ve Sanayi Odası (Ardeşen TSO) 140. Yönetim Kurulu Toplantısı, Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Kuyumcu başkanlığında, Yönetim Kurulu Üyeleri Ali Tektaş, Şenol Moral, Taner Çağatay, Erdal Saral ve Ticaret Sicil Müdürümüz Turan Salihoğlu’nun katılımıyla maske, mesafe ve hijyen kuralları dikkate alınarak gerçekleştirildi.

06 Ocak 2021 Çarşamba günü gerçekleştirilen toplantı sırasında 2021 yılı içerisinde yapılması planlanan oda faaliyetleri ile ilgili istişarelerde bulunuldu. Buna ek olarak, bir önceki toplantı tutanaklarının imzalanması, güncel işleyişe ait periyodik raporların ve tabloların incelenmesi, odamıza kayıt yaptıracak üyelerin görüşülmesi, odamıza gelen yazılar ve diğer gündem maddelerinin değerlendirilmesi ve karara bağlanması hususunda görüşüldü.

Ardeşen TSO 'dan TARIMSAL AVM Üye İşyeri Açılışına Katılım
Ardeşen Tapu Sicil Müdürü Sn. Halim AKTÜRK'ten Odamıza Ziyaret
Başkan Kuyumcu TOBB Başkanımız M.Rıfat Hisarcıklıoğlu Başkanlığında Video Konferansta Bulundu
Devlet Destekli Alacak Sigortası Sistemi