Ardeşen Kaymakamlığı'nda Orta Ölçekli Sanayi Sitesi Toplantısı Gerçekleştirildi

Ardeşen İlçe Kaymakamı Ferhat Altay başkanlığında, Belediye Başkanımız Enver Atagün, Belediye Başkan Yardımcımız İrfan Hacıoğlu, Yönetim Kurulu Başkanımız İsmail Kuyumcu, Meclis Başkanımız Muhammet Mustafa Hacısüleymanoğlu, Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanımız Tahsin Bekir Yazıcı, S.S. Ardeşen Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Mehmet Dalbastı, Meclis Üyelerimiz, Kadın ve Genç Girişimciler Kurulu temsilcilerimiz ile birlikte Kaymakamlık Toplantı Salonu’nda Orta Ölçekli Sanayi Sitesi üzerine bir toplantı gerçekleştirildi.

29 Mayıs 2024 Çarşamba günü gerçekleştirilen toplantıda özellikle imalat sektörü içerisinde yer alan işletmelerimizin talebi olan Orta Ölçekli Sanayi Sitesi ve uzun vadede OSB bölgesi için düşünülen projeler detaylı bir şekilde değerlendirildi.

Ardından İlçe Emniyet Müdürümüz Fatih Günel’in katılımlarıyla ilçemiz trafiğinin daha sağlıklı ve güvenli bir şekilde işlemesi için istişarelerde bulunuldu.

Eğitim Seminerine Davet
Başkan Kuyumcu'dan Araklı Sel Felaketi Başsağlığı ve Geçmiş Olsun Mesajı
Kadir Gecesi Kutlama Mesajı
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Parti heyetinden Odamıza Ziyaret