Ardeşen İlçe Kaymakamı Sn. Ufuk Özen Alibeyoğlu'ndan Odamıza Ziyaret

Ardeşen İlçe Kaymakamımız Sn. Ufuk Özen Alibeyoğlu Ardeşen Ticaret ve Sanayi Odası’na (Ardeşen TSO) 31 Ekim 2019 Perşembe günü ziyaret gerçekleştirdi.

İlçemiz Ardeşen’in ticareti, sanayisi ve turizmi üzerine sohbet edilen, fikir alışverişinde bulunulan, ilçemizin gelişmesi ve kalkınması için istişarelerde bulunulan ziyaretin sonunda, Ardeşen' in sosyal ve ekonomik yönden geliştirilmesine dair çalışmalarda Ardeşen Ticaret ve Sanayi Odası' nın göreve hazır olduğu, paydaşları ve üyeleri ile işbirliğine önem verdiği ifade edildi. İlçemizin turizm potansiyeli üzerine değerlendirmelerde bulunulan görüşmede, ilçemiz, köylerimiz ve yaylalarımızın turizm sektörüne kazandırılması hususunda değerlendirmelerde bulunuldu.

Buna ek olarak, Ardeşen TSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Kuyumcu, Ardeşen TSO Yönetim Kurulu ve Meclis üyeleri ile birlikte fırtına vadisi üzerinde ki turizm tesisleri ziyaret edilerek, incelemelerde bulundu.

15 Temmuz'u Asla Unutmayacağız, Unutturmayacağız . "Gücümüz Milli İrade, Hedef Büyük Türkiye"
TOBB Başkanı M.Rıfat Hisarcıklıoğlu Rize-Artvin Havalimanı Şantiyesini Ziyaret Etti
8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü Kapsamında Başkanımız'dan İlçemiz Girişimci İş Kadınlarına Ziyaret
Ardeşen TSO Başkanımız İsmail KUYUMCU'dan Üye İşyeri Açılışına Katılım
Ardeşen TSO Üyelik Belgeleri Başkan Kuyumcu'nun Ziyaretleriyle Birlikte Üyelerimize Dağıtılmaya Devam Ediyor.