Ardeşen Heyetinden Çaykur Rize Gençlik ve Spor Kulübü Derneği’ne Ziyaret

Ardeşen İlçe Kaymakamımız Ekrem Çeçen, Ardeşen İlçe Emniyet Müdürümüz Furkan Fatih Ersoy, Yönetim Kurulu Başkanımız ve Çaykur Rizespor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Kuyumcu, Ardeşen Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanımız Tahsin Bekir Yazıcı, Ardeşen Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanımız Barış Galip Oğuz, Ardeşen Köy Muhtarları Derneği Başkanımız Mustafa Tepegöz, Meclis Kurulu Üyelerimiz Ali Tektaş, Şenol Moral, Erdal Saral, İbrahim Memoğlu, Harun Karabal ve Sedat Yazıcı Çaykur Rize Gençlik ve Spor Kulübü Derneği’ni ziyaret ederek, Başkan İbrahim Turgut ve Yönetim Kurulu ile bir araya geldiler.

Ardeşen İlçe Kaymakamı Sn. Ekrem Çeçen başkanlığında kulübümüzü ziyaret eden Ardeşen heyetimiz, Çaykur Rize Gençlik ve Spor Kulübü Derneği’nin 92. Olağan Genel Kurul Toplantısı’nda yapılan seçimde kulübümüzün 37. Başkanı İbrahim Turgut’a ve Yönetim Kuruluna hayırlı uğurlu olsun dileklerinde bulunarak, yeni sezon öncesi üstün başarılar dilediler.

Mikro İşletmeler Destek Paketi
Ardeşen Ticaret ve Sanayi Odası Kadın Girişimciler Kurulu Seçimleri Sonuçlandı
Ardeşen TSO Başkanı Kuyumcu Öğrencilerle Buluştu
Ardeşen TSO Üyesi Dynamic Uluslararası Ticaret İşletmesi Sahibi Sn.Murat Önder'den Odamıza Ziyaret