Ardeşen Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Yıl Sonu Sergisi

Yönetim Kurulu Başkanımız İsmail Kuyumcu Ardeşen Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından hazırlanan ve organize edilen 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Yıl Sonu Sergisi’ne odamızı temsilen katılım sağladı.

10 Mayıs 2022 Salı günü gerçekleştirilen sergide bölge kültürünün muhteşem eserlerinin yer aldığı birçok el emeği göz nuru çalışma sergilendi. Başkan Kuyumcu, bu gibi çalışmaların bireylerin yaşadıkları çevreye, kültüre, sanata, tarihi eserlere ve çağdaş sanat eserlerine farkındalık yaratma anlamında çok önemli ve değerli olduğunu ifade ederek, kültürümüzün nadide değerlerini bizlere sergiledikleri için odamız adına Ardeşen Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü’ne, Müdürümüz R.Hakan Bozkan’a, öğretici hocalarımıza, öğrencilerimize ve organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür etti, başarılı çalışmalarının devamını diledi.

Türk Polis Teşkilatının 175.Yıl Dönümü Kutlama Mesajı
Başkan Kuyumcu ve Başkan Yazıcı'dan Areksan Ekmek Fırını'na Ziyaret
Ustalık ve Kalfalık Belgeleri Katılımcılara Teslim Edildi
Ardeşen TSO'dan Kardeş Oda Hopa TSO'ya Ziyaret