Ardeşen Fırtına Vadisi İrfan Tufan Karaoğlu Mesleki ve Teknik Turizm Anadolu Lisesi'nden Odamıza Ziyaret

Rize-Ardeşen Fırtına Vadisi İrfan Tufan Karaoğlu Mesleki ve Teknik Turizm Anadolu Lisesi Müdürü Selman Mumcu, Müdür Yardımcısı Elif Kuyumcu, öğretmenlerimiz Büşra Zoroğlu, Gizem Akmermer, Tezay Can Aysel ve öğrencilerimiz, Ahilik Haftası münasebetiyle Yönetim Kurulu Başkanımız İsmail Kuyumcu’yu makamında ziyaret ettiler. Ziyarette Ardeşen Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanımız Tahsin Bekir Yazıcı’da hazır bulundu.

Bölgemizin ve ilçemizin turizm potansiyeli, turizm ile ilgili yapılan ve yapılabilecek çalışmalar, turizm sektörü için nitelikli ara elaman ihtiyacı konuları üzerine fikir alışverişinde bulunuldu. Öğrencilerimizin staj imkânları, çalışma koşulları ve mesleki gelişim sağlamaları noktasında neler yapılabileceği değerlendirildi.

Ardeşen TSO olarak, Okul Müdürümüz Selman Mumcu’ya, değerli öğretmenlerimize ve kıymetli öğrenci kardeşlerimize anlamlı ziyaretlerinden dolayı teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dileriz.

Üyelerimizin Talebi Üzerine Yeni Sanayi Alanlarına İhtiyacımız Var
Ardeşen Esnaf ve Sanakarlar Odası Başkanı Sn. Tahsin Bekir Yazıcı'dan Odamıza Ziyaret
Akreditasyon Sistemi Stratejik Planlama Eğitimi (Video Konferans)
İstihdam Şurası ve İstihdam Seferberliği Ödül Töreni
T.C. İçişleri Bakanlığınca 81 İl Valiliği’ne Koronavirüs Tedbirleri Kapsamında Gönderilen Ek Genelge.
Ardeşen TSO Üyelik Belgeleri Başkan Kuyumcu'nun Ziyaretleriyle Birlikte Üyelerimize Dağıtılmaya Devam Ediyor.