Ardeşen Eğitim Kültür ve Dayanışma Vakfı Tarafından Öğrencilerime Anlamlı Mesaj

Ardeşen Ticaret ve Sanayi Odası’nın da üyesi olduğu Ardeşen Eğitim Kültür ve Dayanışma Vakfı tarafından liselerimizde okuyan 12’nci sınıf öğrencilerinden her okulda dereceye giren 27 öğrencimiz olmak üzere toplamda 41 orta öğretim öğrencisine ve üniversitelerde okuyan 16 öğrencimize tablet hediye edildi. Buna ek olarak Vakıf Başkanı Hakan Gültekin,  üniversitelerde okuyup burs almaya devam eden 121 öğrencimize de 2020-2021 burslarını tek seferde bu ay sonu hesaplarına yatırılacağını ifade etti.

Programa İlçe Kaymakamımız Ufuk Özen Alibeyoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Ali Reşat Yazar, Ardeşen TSO Yönetim Kurulu Üyeleri, okul müdürlerimiz ve öğrencilerimiz katılım sağladı.

Ardeşen TSO olarak, bu anlamlı desteklerinden dolayı başta Vakıf Başkanı Hakan Gültekin olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dileriz.

Ardeşen TSO Kadın Girişimcileri Eğitim Semineri
Alacak Sigortası Eğitimine Davet
İlçe Kaymakamımız sn. U.Özen Alibeyoğlu ve Başkan Kuyumcu'dan Üyemiz Guda Saz Evi'ne Ziyaret
Sanayi ve Teknoloji Bakanlığından Tamir ve Ayar Servisi Yetki Belgesi Duyurusu