Ardeşen BElediyesi Beyaz Masa Tarafından Düzenlenen Şiir Yarışması Ödül Törenine Katılım

Ardeşen Ticaret ve Sanayi Odası (Ardeşen TSO) Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Kuyumcu ve Ardeşen TSO Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı ve Ardeşen Kent Konseyi Derneği Başkanı Sevilay Yanılmaz, Ardeşen Belediyesi Beyaz Masa tarafından düzenlenen ana sınıfı, ilkokul ve ortaokul öğrencilerinin katıldığı şiir yarışmasının ödül törenine katıldı.

Pandemi sürecinde evden çıkamayan öğrenciler için farkındalık kapsamında düşünülen ve her yarışmacının evinde video çekerek sosyal medya üzerinden katıldığı yarışma için düzenlenen ödül töreniyle hediyeler verildi.

Ardeşen Belediye Kültür Merkezi konferans salonunda düzenlenen ödül ve belge törenine; Kaymakamımız Sayın Ufuk Özen ALİBEYOĞLU, Belediye Başkanı Avni KAHYA, Emniyet Müdürü Fatih Furkan ERSOY, Jandarma Komutanı Teğmen Erdi ARAS, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa TERZİ, CHP İlçe Başkanı Faruk BUÇAN, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Reşat YAZAR, Belediye Başkan Yardımcıları Y. Kenan HATIPOGLU ve Mustafa ÖN, Ardeşen Muhtarlar Dernek Başkanı Murtaza ÖZYANIK, Belediye Meclis Üyeleri, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Mevlüt ALTI, okul müdürleri, veliler ve öğrenciler katıldı.

Ardeşen TSO'dan Samsun - Sarp Demiryolu Çağrısı
Başkan Kuyumcu'nun Ziyaretleriyle Üyelik Belgelerinin Dağıtımı Devam Ediyor.
Ardeşen TSO - KOSGEB Girişimcilik Kursları Meyvelerini Vermeye Başladı
Ardeşen TSO 2020 Ocak Ayı Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi