Antalya YÖREX Yöresel Ürünler Fuarına Davet

Bu yıl onuncusu 23-27 Ekim tarihlerinde Antalya ANFAŞ Fuar Merkezinde düzenlenecek YÖREX–Yöresel Ürünler Fuarı kapsamında gerçekleştirilecek panel ve etkinliklerin programı   EK-1’de yer almaktadır.

Program kapsamında;

*Etkinlikler içerisinde bulunan ikili iş görüşme (B2B eşleştirme) programına katılmak isteyen üyeler/katılımcılar/ziyaretçiler EK-2’de yer alan başvuru formunu en geç 16 Ekim 2019 saat 15:00'a kadar cetin@antalyaborsa.org.tr e-posta adresine göndermeleri gerekmektedir.

* Katılacak Olan üyelerimize önemle duyurulur. Ayrıca detaylı bilgi için odamızdan bilgi alabilirsiniz.

EK-1: YÖREX 10. Yöresel Ürünler Fuarı Programı

EK-2: YÖREX B2B Eşleştirme Programı Katılımcı Başvuru Formu

Gümrük ve Ticaret Bakanı Eski Bakanı Rize Milletvekili Sn. Hayati Yazıcı'dan Odamıza Ziyaret
Odamızda Düzenlenen Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi Tamamlandı
Zorunlu Kış Lastiği Uygulaması Başlıyor
Başkan Kuyumcu ve Meclis Üyesi Memoğlu'ndan Denizbank Ardeşen Şubesi'ne Ziyaret
Yönetim Kurulu Başkanımız T.C. Ticaret Bakanlığı İç Ticaret Genel Müdürü Sn. Adnan Yankın İle Bir araya Geldi.
CHP Milletvekilleri Sn. Mürsel Alban ve Sn. Ali Öztunç'tan Odamıza Ziyaret