Akreditasyon Sorumlusu İlker Oğuz Süreç ve Risk Yönetimi Eğitimi'ne Katılım Sağladı

Ardeşen Ticaret ve Sanayi Odası (Ardeşen TSO) Akreditasyon Sorumlusu İlker Oğuz, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Akreditasyon Sistemi çalışmaları kapsamında, 8 Nisan 2021 Perşembe günü video konferans yöntemi ile gerçekleştirilen "Süreç ve Risk Yönetimi Eğitimi'ne" katılım sağladı.

Akreditasyon Sisteminin amacı, Türk Oda/Borsa Sisteminin; Oda/Borsalarımız arasında kalite bilincinin yerleştirilmesi, Oda/Borsa Sistemimizin iş dünyası nezdinde saygınlığının ve hizmet türlerinin artırılması, hizmet kalitelerinin iyileştirilmesi, Oda/Borsa Sistemlerinin birbirine yakınlaşmanın sağlanması suretiyle Avrupa Oda/Borsa Sistemine uyumunun sağlanmasıdır.

Odamız 2020 yılının Ocak ayında gerçekleştirilen Akreditasyon Belgelendirme Denetimi’ nde başarılı olarak, akredite oda olmuştur.

Ardeşen Offroad Kulübü'nden Odamıza Ziyaret
TOBB Nefes Kredisi Yeniden Başlıyor. Üyelerimize Nefes Kredisi
TOBB ve 365 oda-borsa tüm kaynaklarını KOBİ’lere ‘nefes’ için seferber etti
Ardeşen TSO Üyelik Belgeleri Başkan Kuyumcu'nun Ziyaretleriyle Birlikte Üyelerimize Dağıtılmaya Devam Ediyor