AKREDİTASYON SORUMLUSU İLKER OĞUZ'DAN ÜYELERİMİZE ZİYARETLER

Ardeşen Ticaret ve Sanayi Odası (Ardeşen TSO) Akreditasyon Sorumlusu İlker Oğuz, odamız üyesi firmaları ziyaret etti.

11 Şubat 2021 Perşembe günü Akreditasyon Sorumlusu İlker Oğuz; üyemiz Galipoğlu Sigorta yetkilisi ve Eski Yönetim Kurulu Başkanlarından Mehmet Galipoğlu, Sümela Mobilya Tic. Ltd. Şti. Ardeşen Şb. yetkilisi Engin Haşimoğlu, Ali Osman Ulusoy Turizm Ardeşen Otogar Şb. yetkilisi Mete Mollamehmetoğlu, Lüks Karadeniz Seyahat Ardeşen Otogar Şb yetkilisi Rasim Delibaş, Yaylacı Market yetkilisi ve Ardeşen TSO Meclis Üyesi Ercan Yaylacı’yı ziyaret ederek, odamızın gerçekleştirmiş olduğu çalışmalar ve faaliyetler hakkında bilgi verdi. Buna ek olarak, üyelerimizin odamızdan taleplerini, ihtiyaç ve önerilerini dinledik ve çözüm üretmek amacıyla not aldık.

Tüm üyelerimize misafirperverliklerinden ve vermiş olduğu değerli fikirlerden dolayı teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dileriz.

Mesleki Yeterlilik Belgesi Başvuruları Başladı
Türk Kızılayı'na Kan Bağışı Duyurusu
Kapasite Raporu ve Yerli Malı Belgesi Eğitimi Video Konferans Yöntemiyle Gerçekleştirildi
Gazeteciler Günü Kutlama Mesajı