AKREDİTASYON SORUMLUSU İLKER OĞUZ'DAN ÜYELERİMİZE ZİYARETLER

Ardeşen Ticaret ve Sanayi Odası (Ardeşen TSO) Akreditasyon Sorumlusu İlker Oğuz, odamız üyesi firmaları ziyaret etti.

09 Şubat 2021 Salı günü Akreditasyon Sorumlusu İlker Oğuz; üyemiz Uluşahin Ticaret yetkilisi Muharrem Uluşahin, Ardeşen Ganyan Bayii yetkilisi Ekrem Buçan, Ekmek Teknesi Fırını yetkilisi Kemalettin Hacıosmanoğlu, İmku Turizm yetkililerinden Mehmet Zeytin ve Aron İnşaat yetkililerinden Mustafa Kuyumcu’yu ziyaret ederek, odamızın gerçekleştirmiş olduğu çalışmalar ve faaliyetler hakkında bilgi verdi. Buna ek olarak, üyelerimizin odamızdan taleplerini, ihtiyaç ve önerilerini dinledik ve çözüm üretmek amacıyla not aldık.

Tüm üyelerimize misafirperverliklerinden ve vermiş olduğu değerli fikirlerden dolayı teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dileriz.

Başkan Kuyumcu ve Meclis Üyesi Memoğlu'ndan Denizbank Ardeşen Şubesi'ne Ziyaret
Gıda Yardım Paketleri İle İlgili Marketlere Ziyaret
Ardeşen TSO Yüksek İstişare Kurulu Toplantısı Odamızda Gerçekleştirildi
Ardeşen TSO'dan STK 'lar İle Birlikte Rize Alay Komutanlığına Ziyaret