Akreditasyon Sorumlusu İlker Oğuz'dan Üyelerimize Ziyaret

Ardeşen Ticaret ve Sanayi Odası (Ardeşen TSO) Akreditasyon Sorumlusu İlker Oğuz, odamız üyesi firmaları ziyaret etti.

26 Haziran 2020 Cuma günü Akreditasyon Sorumlusu İlker Oğuz, üyemiz Loloğlu Balıkçılık ve Balık Lokantası yetkililerinden Mert Loloğlu, Tekeşin Market yetkilisi Temel Tekeşin, MNG Kargo Ardeşen Şubesi yetkilisi Ahmet Memoğlu, Umut Ticaret yetkililerinden Cumali Oğuz ve Yaylacı Mühendislik İnşaat Ltd. Şti. firması yetkilisi Recep Yaylacı’yı ziyaret ederek, Ardeşen TSO’ nun akreditasyon sistemi ve kalite yönetim sistemi kapsamında gerçekleştirmiş olduğu çalışmalar ve faaliyetler hakkında bilgi verdi. Buna ek olarak, üyelerimizin memnuniyet düzeyini ölçmek, üyelerimizin odamızdan taleplerini, beklentilerini, ihtiyaç ve önerilerini belirlemek için hazırlanan “Üye İhtiyaç ve Memnuniyet Anketi” düzenlenmiştir.

Tüm üyelerimize misafirperverliklerinden ve vermiş olduğu değerli fikirlerden dolayı teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dileriz.

Ardeşen TSO Akreditasyon Sorumlusu İlker Oğuz TOBB'de Düzenlenen ISO 9001:2015 KYS Sınavlı Eğitime Katıldı
Le Flamingo Hotel ve Restoran İşletmesi Sahibi Hemşehrimiz Sn. Ömer Yeniçırak'tan Odamıza Ziyaret
Rize'deki İş Dünyası ve STK'lardan Barış Pınarı Harekatına Asker Selamlı Destek
Ardeşen TSO Üyelik Belgeleri Başkan Kuyumcu 'nun Ziyaretleriyle Birlikte Üyelerimize Dağıtılmaya Devam Ediyor