Akademisyen, Proje Danışmanı Bahadır Başkonuş Odamızı Ziyaret Etti

Akademisyen, Proje Danışmanı Bahadır Başkonuş odamızı ziyaret ederek, yönetim kurulu üyelerimiz ile bir araya geldi. Toplantıya Akademik Danışmanımız Prof. Dr. Alaattin Kızıltan da katılım sağladı.

28 Nisan 2023 Cuma günü gerçekleştirilen toplantıda; Akademisyen Bahadır Başkonuş danışmanlığında Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı (DOKA) işbirliğinde üyelerimizin finansal durumlarının analiz edildiği, kurumsal check-up ile işletme kapasitesinin arttırılmasının hedeflendiği ve yurt dışı pazarına açılmasının planlandığı proje için görüşülerek, ön sözleşme imzalandı.

Proje çalışmasının hayırlara vesile olmasını dileyen Başkan İsmail Kuyumcu; Akademisyen, Proje Danışmanı Bahadır Başkonuş’un hazırlayacağı ve DOKA’ya sunacağı projenin onaylanması durumunda üyelerimizin kurumsal kapasitelerinin artacağı ve yurt dışı pazarlarına açılacağına vurgu yaptı.

AKREDİTASYON SORUMLUSU İLKER OĞUZ'DAN ÜYELERİMİZE ZİYARETLER
MHP Ardeşen İlçe Başkanı Hamdi Zenginal'dan Odamıza Ziyaret
Ardeşen TSO'dan Üyemiz Ardeşen Kamyoncular Kooperatifine Ziyaret
Akreditasyon Sorumlumuz İlker Oğuz'dan Pandemi Döneminde Lobicilik ve Politikaları Etkileme ve Yönetm Eğitimi'ne Katılım
Rize İl Genç Girişimcileri İcra Komitesini Seçti
1000 Adet Gıda Yardım Paketi Kampanyamız İlçe Kaymakamımız Sn. Ufuk Özen Alibeyoğlu'nun Katılımıyla Odamızda Gerçekleştirildi.