Akademik Danışmanımız Prof. Dr. Alaattin Kızıltan'dan Odamıza Ziyaret

R.T.E. Üniv. İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı ve Rize Oda-Borsa Akademik Danışmanımız Prof. Dr. Alaattin Kızıltan odamızı ziyaret ederek, Yönetim Kurulu Başkanımız İsmail Kuyumcu, Yönetim Kurulu Üyemiz Ali Tektaş ve Taner Çağatay ile bir araya geldi.

5 Ocak 2022 Çarşamba günü gerçekleştirilen ziyaret sırasında; ilçemizdeki ve bölgemizdeki KOBİ’lerimizin genel durumu, işletmelerimizin üniversitemizden beklentileri, Ardeşen Turizm Fakültesi işbirliğinde gerçekleştirilebilecek çalışmalar, üyelerimize ve ilçe esnafımıza yönelik olarak düzenlenebilecek eğitim ve seminerler ile ilgili istişare yapıldı.

Akademik Danışmanımız Alaattin Kızıltan’ın ziyaretinin ardından, hemşerimiz Murat Kulaber odamızı ziyaret ederek, yönetim kurulu üyelerimiz ile kısa bir sohbet gerçekleştirdi.

Ardeşen TSO olarak, nazik ziyaretlerinden ve değerli fikirlerinden dolayı Akademik Danışmanımız Prof. Dr. Alaattin Kızıltan’a ve Murat Kulaber kardeşimize teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dileriz.

Akreditasyon Sorumlumuz İlker Oğuz'dan Hopa TSO'ya Ziyaret
Başkan Kuyumcu'dan M.Akif Ersoy Vefatının Yıldönümü Mesajı
Odamız İle TOBB - MEYBEM Arasında Üyelerimize Mesleki Yeterlilik Belgesi Verebilmek için Protokol İmzaladık
Turizm Projesi Toplantısı Hakkında