Akademik Danışmanımız Prof. Dr. Alaattin Kızıltan'dan Odamıza Ziyaret

R.T.E. Üniv. İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı ve Rize Oda-Borsa Akademik Danışmanımız Prof. Dr. Alaattin Kızıltan odamızı ziyaret ederek, Yönetim Kurulu Üyelerimiz İsmail Kuyumcu ve Ali Tektaş ile bir araya geldi.

8 Nisan 2021 Perşembe günü gerçekleştirilen ziyaret sırasında, coğrafi işaret alınabilecek ürünler, pandemi süreci içerisindeki KOBİ’lerimizin genel durumu, işletmelerimizin üniversitemizden beklentileri ve gerçekleştirilebilecek diğer çalışmalar ile ilgili istişare yapıldı.

Ardeşen TSO olarak, nazik ziyaretlerinden ve değerli fikirlerinden dolayı Akademik Danışmanımız Prof. Dr. Alaattin Kızıltan’a teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dileriz.

Ardeşen TSO Üyesi Dynamic Uluslararası Ticaret İşletmesi Sahibi Sn.Murat Önder'den Odamıza Ziyaret
Ardeşen TSO'dan Hacışahinoğlu Petrol Sahibi Sn. Sacettin Hacışahinoğlu'na Ziyaret
Veri Analizi Eğitimi 4. Oturum
Mesleki Yeterlilik Belgesi Sınavları Başlıyor