Akademik Danışmanımız Alaattin Kızıltan'dan Rize-Artvin Havalimanı Sunumu

R.T.E. Üniv. İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı, Akademik Danışmanımız Prof. Dr. Alaattin Kızıltan ve Turizm İşletmeciliği Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Elif Acuner odamızı ziyaret ederek, Meclis Kurulu Üyelerimiz ile birlikte bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantıya Ardeşen İlçe Emniyet Müdürümüz Fatih Furkan Ersoy da katılım sağladı.

15 Haziran 2022 Çarşamba günü gerçekleştirilen toplantıda Akademik Danışmanımız Prof. Dr. Alaattin Kızıltan ve Dr. Öğr. Üyesi Elif Acuner, Rize-Artvin Havalimanı’nın ilimize ve bölgemize katacağı potansiyel değer hakkında kısa bir sunum yaptılar.

Kıymetli Hocalarımız, İlçe Emniyet Müdürümüz ve Meclis Kurulu Üyelerimiz vatandaşlarımızın, üyelerimizin ve turistlerimizin Rize-Artvin Havalimanı’ndan beklediği iç hat seferleri, dış hat seferleri, diğer konu başlıkları üzerine istişarelerde bulundular. Bu kapsamda, havalimanımızdan Ankara’ya günde bir kez düzenlenen iç hat sefer sayısının artırılması, İzmir’e direkt sefer koyulması, Almanya ve Azerbaycan’a dış hat seferleri koyulması gerektiğine vurgu yapıldı. Buna ek olarak, Rize-Artvin Havalimanı ile birlikte şehrimize gelecek turist sayısının artacağı öngörülmekte olup, kısa ve uzun vadeli programlar ile sürdürülebilir turizm altyapısının ivedilikle oluşturulması gerektiğine vurgu yapıldı.

Ardeşen TSO olarak, İlçe Emniyet Müdürümüz Fatih Furkan Ersoy’a, kıymetli hocalarımız Alaattin Kızıltan ve Elif Acuner’e vermiş oldukları değerli bilgiler için teşekkür eder, çalışmalarında üstün başarılar dileriz.

Ardeşen TSO'dan Turizm Rehberliği Tezsiz Yüksek Lisans Programı Sınıfına Ziyaret
CHP Milletvekilleri ve Ardeşen İlçe Başkanlığı Yetkilileri Odamızı Ziyaret Etti
Ustalık ve Kalfalık Belgesi Almaya Hak Kazananlara Ait Belgeler Hazır
Üyemiz Ardeşen Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Başkan Adayı Maksut Aytemiz'den Odamıza Ziyaret